De locatie

Gastouderopvang "De rups" bevindt zich op de Worp. Een woonwijk in Deventer, net aan de overkant van de IJssel.

De VSO / BSO ligt vlakbij het Hovenhuus waar zich een grote speeltuin bevindt.

 

Op de begane grond van onze woning bevindt zich de VSO/BSO.  De woonkamer is lekker ruim, waardoor er voldoende ruimte is om spelletjes te doen aan de tafel, op de grond te spelen met bijvoorbeeld de lego, barbieboot of de knikkerbaan. In de open keuken kan er geverfd of geknutseld worden.

De kinderen kunnen zelf pakken waar ze mee willen spelen. In de kasten staat genoeg om zich mee te vermaken. Ook zijn er strips en boeken om te lezen.

 

In de woonkeuken gaan we met de kinderen eten en drinken. Hier kunnen we koekjes of brood bakken met de kinderen. 's Zomers kunnen de kinderen helpen met jam maken of groenten inmaken van de groenten en fruit uit onze eigen tuin.

 

De woonkeuken staat in open verbinding met de woonkamer.

 

Er is een geweldige grote tuin.  Hier kunnen de kinderen schommelen, glijden of  lekker springen op de trampoline. Op het gras kan gestoeid, gerend en gevoetbald worden.

Op het terras kan er gespeeld worden met de reuzenmikado of met ander buitenspeelmateriaal.

 

De fruitbomen en de overige bomen in de tuin bieden voldoende schaduw zomers. In de zomer is er vaak ook een badje of zwembad in de tuin en een waterbaan om mee te spelen.

 

Wij zijn in huis gewend om op sloffen of sokken te lopen. Dit o.a. vanwege hygiene. Als u bij ons binnenkomt (achterom) dan komt u in de bijkeuken. De bijkeuken is een multifunctionele ruimte voor ons. Hier kunnen de kinderen hun jas ophangen en hun schoenen omruilen voor pantoffels of soksloffen. Tevens bevindt zich hier de toiletruimte.

Wilt u en kijkje komen nemen, sfeer proeven en uw mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met mij op.